Régiódöntőben mindkét szivacskézilabda csapat


Mint arról korábban beszámoltunk, iskolánk leány szivacskézilabda csapata versenyen kívül megnyerte a Pest megyei gyermekbajnokságot. Pár napja pedig arról tudósítottunk, hogy éppen itt Rétságon indult a Nógrád megyei gyermekbajnokság.
     Időközben az összes mérkőzést lejátszották, és örömmel tudósíthatunk róla, hogy mindkét csapatunk bejutott a régiódöntőbe, ahol az országos megmérettetésért immár 3 megye legjobbjaival kell megküzdeniük. A verseny jegyzőkönyve innen is letölthető >>>
      Leánycsapatunk megyei bajnokként első helyezést szereztek a Salgótarjánban játszott utolsó mérkőzéseik utáni összegzésben. De fiúcsapatunk is kiválóan szerepelt. A Beszterce DSK igen erős csapatát ha megverni nem is tudták, de sokat faragtak le hátrányukból, és sokkal jobb gólaránnyal ugyan kikaptak a színvonalasan játszó együttestől, de a többi akadályt sikeresen vették. Mivel a régiódöntőbe a megyei verseny első két csapata jut be, így az igen előkelő megyei második helyézéssel ők is pályára léphetnek a következő, Észak-Magyarországi döntőben.
      Képekkel sajnos a salgótarjáni mérkőzésről nem szolgálhatunk - bár egyesek szerint fotós szemmel olyan egyformák ezek a meccsek - lánycsapatunkról van egy közös tabló. A fiúkról pedig néhány képet a rétsági mérkőzésről mutatunk, lehessen látni kik és hogyan küzdöttek. Bár az igazsághoz tartozik, hogy a csapat lényegesen több sportolóból áll, mint ahányan egyidőben pályán vannak. (Ha kapunk tablóképet együtt mindekiről kiegészítjük e tudósítást) Megérdemlik! Gratulálunk a sikeres szerepléshez, és szép eredményeket kívánunk a régiódöntőben is.


Alábbi képekkel Zachar Ottó jóvoltából egészítjük a a képanyagot
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-