Főnix Asztalitenisz Sportegyesület

A városban mindig volt egy csoport, akik lehetőséget keresve az asztalitenisz sportág művelésére, rendszeresen összejöttek. Ebből az igényből nőtt ki egy kör, ami már nagyobb létszámmal, rendszeres sportolással és versenyeken való részvétellel mutatta meg, hogy a hétköznapi időtöltésnél többet jelent számukra a kaucsuklabda.
     A kör 2005-ig jogi személyként nem alakult meg, igy a különféle pályázatoknál, egyéb támogatások megszerzésénél komoly hátrányba kerültek. Ezért döntöttek úgy, hogy - önálló tevékenységük és arculatuk megtartásával - szervezetileg társulnak az Árpád Sportlővő és Íjász Egylet-hez. Ez a csatlakozás sikeresenek bizonyult.
     Az egyesület 2006 évben bejegyeztette magát Főnix Asztalitenisz Sportegyesület néven, így önálló jogi személyként és önálló sportegyesületként működik tovább. A kör tagjai még szerkesztik erre az oldalra szánt szövegüket, tehát a később visszalátogató egészen biztosan több és részletesebb információt talál róluk. Addig is segit a tájékozódásban néhány dokumentum, újságcikk, rendezvényekről szóló tudósítás idézése.

www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-