Hunyadi nyári klubnap

2020.07.26.
Add a Facebook-hozAdd a Twitter-hez

A Hunyadi János Nyugállományúak Klubja utolsó összejövetelét január 25-én tartotta. Taggyűléssel és farsangi jókedvvel. Itt eldöntötték mi mindenféle programot terveznek a népes klubtagságnak. Aztán sok minden közbeszólt, főképpen a vírushelyzet.
      Nagy összejövetelt nem tudtak tartani, bár egyes programokat - főképp kirándulásokat - megszervezték. Tény hogy a kellő óvatossággal vettek ezeken részt a tagok, volt aki távolmaradt. A tartózkodó óvatosság teljesen érthető, hiszen éppen ezt a korosztályt fenyegeti legjobban a "korona".
     Ahogy javult a helyzet, reménykedve kitűztek egy júliusi programot. Ez is változott, de nem adták fel. A Hunyadi-ligetbe helyezték át a helyszínt, viszont az időjárás és más körülmények miatt ez a program is elmaradt. De eljött végre a várva várt nap, amikor a szokásos nyárközepi alkalmat megrendezhették a művelődési központ aulájában.
     A programot Hangyási Jenőné bejelentése indította, miszerint a bíróság egy adminisztratív hiba miatt nem fogadta el a januári közgyűlés döntéseit, így az elnök és vezetőség választást sem. Ezért - a szabályok betartásával - a szavazást meg kellett ismételni. Ez meg is történt. Remélhetőleg ebben a beadványban már nem találnak kivetni valót, és a klub régóta húzódó vezetőségválasztása nyugvópontra kerül.
     Következtek a programok, amelyekhez vendégeket is hívtak. Az Annákat köszöntendő Sas István adott elő az alkalomhoz illő verseket. Később a klub nevében Putyer Gyuláné virággal és dallal köszöntötte az Anna nevű tagokat. Fellépett a Drégelypalánki Együttes. Majd rékezdett a zenekar, és a nyitótáncot az elnök ropta, amihez többen csatlakoztak. Ezzel az Anna-báli hangulat teljessé vált. Mint korábban említettünk vendég fellépő is érkezet. Kálmán Imre operettdalokkal szórakoztatta a közönséget, most is nagy sikerrel. Majd felszolgálták az ízletes vacsorát.
     Természetesen a nyár közepi klubnapon ebben a közösségben nem maradhat el a bál szépe választás sem, hiszen ennek évek óta sok vidámsággal, mosollyal és tapssal kísért hagyománya van. Akik jelölték magukat - jelmezt is választva - felvonultak, kezükben a sorszámukkal. Az est további részében a számok alapján szavazott a tagság, majd kihirdették az eredményt. A vidámság egészen késő estig folytatódott, zenével, jókedvvel, tánccal, és persze azzal a reménnyel, hogy nem lesz akadálya az évre tervezett további programok megtartásának.
      Alábbi képek a legfontosabb pillanatokat elevenítik fel.

    GiK - 
-
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-