Szilveszteri hangulat a Hunyadi klubban

2019.01.04.
Add a Facebook-hozAdd a Twitter-hez

A Hunyadi János Nyugállományúak klubja gyakran tart összejövetelt. Ezek közül a téli időszakra eső alkalmakat a művelődési központ aulájában rendezik meg. A mindig vidám hangulatban megvalósuló klubnap most különösen vígságos volt. Afféle előszilveszter.
     A klubtagságot Hangyási Jenőné közöntötte. Ezennel valóban röviden hiszen tényleges évértékelésre, a hivalalos beszámoló és programalkotü taggyűlésre majd január 19-én kerül sor. Őt Hegedűs Ferenc polgármester követte, aki boldog új évet kivánt minden jelenlévőnek.
     A program szokás szerint alakult. A fellépésre vállalkozó tagok mutattak be dalos, zenés műsorrészt, majd egy jelmezes tánc tette fel a koronát az addigiakra. Később előadták az Őszirózsa tánccsoport előadta a new york new york ismert slágert, természstesen a hozzá készült saját koreográfiával fokozva az élményt, ami az előző színpompás jelenethez hasonlóan nagy sikert aratott.
     Hagyomány szerint felszolgálták a vacsorát, a zeneker muzsikált. És az estebéd elköltése után indult a bál a szilveszrei bulik vidámságát a művelődési központba varázsolva.
     Pár képpel tudósítunk a vidám hangulatú estről.

  GiK -  Foto: VMKK DM 
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-