Európa Parlamenti választási információk >>>
Országos tűzgyújtási tilalom >>>
2010. november 4.
KEOP porogrammal az alternatív közlekedésért – A bánki székhelyű BVKF Nonprofit Kft pályázati források felhasználásával kínál népszerű közlekedési alternatívákat. Cikkünk a projekt megismertetésére szervezett "Road Show" sorozatról itt olvasható.
2008. február 11.
ÉMÁSZ ügyfélszolgálat nyílt – Évekkel ezelőtt megszűnt az egyik legfontosabb közszolgáltató helyi irodája. Most törvény előírja, ezért hetente egyszer ismét lesz a villamos szolgál- tatónak Rétságon ügyfélfogadása Téjékoztatónk itt olvasható.
2008. február 4.
Webkamera és időjárásfigyelő városunkban – Fél évvel ezelőtti tervet sok szorgalommal egy fiatalember magánkez- deményezésként elkészített egy rendszert, mely az interneten elérhető szolgáltatásokkal gazdagítja az érdeklődők eszköztárát. Tudósításunk itt olvasható.
Pályázati felhívás bontási munkák elvégzésére >>>
Hirdetmény földtulajdonosoknak >>>
Tavaszi lomtalanítás 2007. április 17-18-án lesz >>>
Rétsági lakosok által igénybevehető 
kötelező ellátást biztosító kórházak >>>
2007. február 6.
Adók, tennivalók, határidők - Februárral elkezdődnek a személyi jövedelemadó bevallással való tennivalók. Már a közeli határidőket is érdemes figyelemmel kisérni, ezért részletesen tájékozatjuk olvasóinkat a szabályokról. Tájékoztatónk itt olvasható.
Hatósági állatorvos új címen >>>
2007. január 22.
Változások a vízóra leolvasában - A közelmúltban tettük közzé a 2007 évi vízdíjakat. De nemcsak a fizetendő összeg változik, hanem a vízóraleolvasások módja is. A Vízmű tájékoztatója itt olvasható.
2007. január 21.
Gépjárműadóval kapcsolatos változások - 2007 januárjától lényeges kérdésekben változott a gépjárművek adózásával kapcsolatos jogszabály. Itt található összeállításunk ezekre hívja fel a figyelmet.
Vízdíjak január 1-től >>>
A polgármeteri Hivatal felhívása a szemétszállításról >>>
Óvodai iskolai étkezési térítési díjak január 1-től >>>
Változik a 2-es háziorvosi körzet rendelési ideje >>>
2006. december 29.
Kukadíj helyett kommunális adó - Változott a települési szilárd hulladék elszállításának fizetési módja, és a kedvezmények igénylésének határideje. Az erről szóló ismertető itt olvasható.
2006 december 5.
Hirdetmény ingatlanok értékesítésére - A képviselő-testület döntése alapján értékesítésre kerülnek a volt honvédségi laktanya egyes épületei. A részletes hirdetmény itt olvasható.
2006 október 5.
Bursa Hungarica ösztöndíjpályázat - A képviselő-testület értékelte a beérkezett páylázatokat. Az odaitélt támogatásról szóló hirdetmény itt olvasható.
Hatósági állatorvos új címen >>>
Tájékoztató ivóvízhálózat karbantartásáról >>>
2006 szeptember 8.
Társadalmi vita a laktanya hasznosításáról - A városi Önkormányzat nyilvánosságra hozza a laktanya hasznosítás koncepcióit, amelyre várja a lakosság véleményét. A dokumentumok innen letölthetők.
2006. szeptember 13.
Illegális hulladéklerakó városunk határában - Lakossági kezdeményezésre bemutatjuk azokat a képeket, amelyek Pusztaszántón készültek.Riportunk itt található.
2006. július 20.
Útépítés éjjel-nappal - A 2-es út felújítását végző EGÚT Rt. tájékoztatta a Polgármesteri Hívatalt, hogy a jövő héten a felújítási munkák éjjel is folynak. Új képekkel kiegészített részletek itt olvashatók.
2006. július 20.
Újabb buszmeágálló áthelyezés - A következő napokban a Zrínyi utcában állnak meg a buszok. A részletek itt olvashatók.
2006. június 21.
Hőségriadó - Az ÁNTSZ felhívással fordul a lakossághoz, a várható kánikula okozta problémák megelőzése érdekében  A részles felhívás és tájékoztató itt olvasható.
2006. április 10.
Választási információk - A helyi választási iroda e honlapon is közzéteszi a választókörben induló egyéni jelölteket és az eredményeket Az oldalon további választási információk is megtalálhatók.
2005. április 25.
Tájékoztató a csatornahasználat egyes kérdéseiről - A vízmű a szakszerű üzemeltetés érdekében tájékoztatót adott ki. Részletes tájékoztató itt olvasható
2005. április 12.
Tájékoztató a csatornabekötésekről - Rétságon a szennyvízcsatorna üzemeltető Nyugat-Nógrád Vízmű Kft. június 30-ig kedvezményes díjjal köti be az ingatlanokat a rendszerbe. Részletes tájékoztató itt olvasható
Új évben felújított gyógyszertárral - Pár napja vehette észre a gyógyszert vásárló, hogy átadták a felújított gyógyszertárat.  Képes riportunk itt olvasható.
TIGÁZ tájékoztató az ügyfélszolgálatról. - A gázszolgáltató tájékoztatója itt olvasható
A népszavazás helyi eredményei - Rétság város két szavazókörében az itt  olvasható eredmények születtek.
Befejeződött a szennyvízcsatorna-beruházás - Szűkkörű ünnepség keretében adták át munkájukat a kivitelezők a város lakosságának, illetve az üzemeltető Vízművnek. A részletesebb hír itt  olvasható.
Rétság vásárol a honvédség volt ingatlanaiból. - A képviselő-testület rendkívüli ülésen döntötta licit útján megszerezhető ingatlanok megszerzéséről. A részletekről itt  olvashat.
Nyolcmilliós támogatás a város civil szervezeteinek, intézményeinek - A jó hírt Gresina István, a város díszpolgára jelentette be az október 28-i ülésen. Tudósításunk itt  olvasható.
Csontritkulás mérés - önköltséges áron Rétságon, a rehabilitációs központban. A részleteket itt elolvashatja
Rétság Város Önkormányzata 2001. szeptember 24-én tulajdonba kapta a volt Hunyadi János laktanya Rétság közigazgatási határán belül elhelyezkedő objektumát, hasznosításra. Az átadáskor rögzítésre került, hogy 5 évig nem adható el, 5 év után csak úgy értékesíthető, ha jelenlegi állapotának 70 %-os értéke befizetésre kerül az állam részére, 30 % pedig az önkormányzatot illeti meg. Felhívásunkat itt olvashatja
Aktuális

Tourinform iroda
Rétságon,
a Művelődési Központban
Linkajánló
MNB devizaárfolyamok
Vasúti menetrend
Volánbusz menetrend
Autóbusz menetrendek
BKV
Autóbuszok
Telefonkönyv
Térképek
Térképcentrum
Útvonaltervező
Irányítószámkereső
Mentőállomások Nógrád megyében
eMagyarország
Vizdijak
Országos főutak
Nógrád megye
Nógrádportál
Linkcenter nógrádi lapja
Meteorológiai Intézet
Tourinform
Index.hu
Origo.hu
Startlap.hu
Panoráma-online

www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-