HANGADÓ
2006. ÁPRILIS 

Rétsági Csoda Salgótarjánban

Hatalmas sikert ért el a rétsági, asztalitenisz csapatunk március 4-én, a Salgótarjánban megrendezett 2006 évi megyei egyéni és páros asztalitenisz bajnokságon. 
     Nógrád megye városaiból, falvaiból érkezett mintegy 160-180 résztvevő közül a legnagyobb sikert, a mi gyerekeink érték el. A csapat fegyelmezettsége, harcossága a sportolóink felkészültsége, küzdőszelleme mutatkozott meg már az első összecsapások során. A csarnokban éppen játszót a többiek a nézőtérről drukkolva buzdították a legszebb siker elérésére. Az egyik legnagyobb sikerünket, női párosban értük el a szomszéd Szendehely csapata ellen. Az ő sikerük viszont az volt, hogy az önkormányzatuk támogatta, sőt szállításukról gondoskodott. Rendkívül jó volt látni, ahogy a többi csapatvezető elismerően gratulált a rétsági csapatvezetőknek, Fazekas Pálnak és Sági Zoltánnak. Most kezd beérni az a munka, erőfeszítés, küzdelem, amit a szakosztályvezetés az elmúlt 6-év alatt tett az egyesület létrejöttéért, fennmaradásáért és működéséért. Ez az a szakosztály, amely rétságiakért jött létre és csak rétságiaknak ad sportolási, versenyzési lehetőségeket. Szinte minden versenyzőnk érmet, érmeket és kupát nyert. A salgótarjáni versenybizottság megjegyezte, "túl erős csapattal érkeztetek, hagyjatok már másnak is érmet". Hagytunk, de nem sokat. Most, tudatosult a megyei szervezet vezetőiben, hogy Rétsággal a későbbiekben már, mint nagycsapattal számolniuk kell. 
     Köszönetet mondanunk Gálik Józsefnek, egyesületünk áldozatos támogatásáért valamint köszönet mindenkinek, aki a  felkészülést és az egyesületet támogatja.
Eredmény lista:
Egyéni
Újonc Lány: 1. hely:  Vass Dóra, 2. hely: Szikszai Nóra
         Fiú: 1. hely: Maczali Dániel,  2. hely:  Maring Attila 
Serdülő Lány: 2. hely: Vass Dóra, 3. hely: Szikszai Nóra
         Fiú: 3. hely: Maczali Dániel 
Ifi Lány: 2. hely:  Juhász Nóra 
Felnőtt női: 2. hely: Maring Beatrix
         Férfi: 3. hely: Fekete Mihály
Páros
Serdülő Lányok:  1. hely: Szikszai Nóra - Vass Dóra
         Serdülő Fiúk: 3. hely: Gálik Ádám - Maring Attila, 
                             3. hely: Budenszki Dániel - Kőrösi Mátyás
Ifi Lányok: 1. hely: Juhász Nóra - Maring Beatrix 
Ifi Fiúk: 3. hely:  Gálik Ádám - Vankó Gábor
Felnőtt női: 1. hely: Maring Beatrix - Juhász Nóra 
Csak így tovább, szorgalom, kitartás, eredmény. Gratulálunk!

www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-