HANGADÓ
2006. OKTÓBER 

Klubdélután a nyírfás ligetben

A Hunyadi János Nyugállományúak Klubja szeptember 9-én megtartotta az éves tervében beütemezett feladatát. A vezetés 10.00-tól kezdte meg a betervezett programot.
Mivel esedékes volt a polgármester jelöltek kampánya, azok meg is jelentek, de az ismerkedésen kívül más esemény nem történt. Mind a négy polgármester jelölt szolidan, művelt ember módjára viselkedett, holott lehetőség lett volna a választási kampány felidézésére. Helyette: - vidám beszélgetések, anekdotázások, régmúlt kellemes emlékek felidézése volt.
     Ki kell még emelnem, hogy a főzőcske és a szalonnasütés közben hivatalosan előre bejelentkezett Dr. Makkos Gyula ügyvéd úr, és előadást tartott az idős embereket ért inzultusokról, hogyan lehet elkerülni az idegen emberek mézes-mázos segítését, akik kihasználják a lehetőséget a tolvajlásra. Ezek az emberek hogyan akarnak segíteni az ingatlanok adás-vételében a jóhiszeműséget kihasználva. Az előadás után több ember kérdéseket tett fel az ügyvéd úrnak, melyre szívesen válaszolt.
     Megígérte a klubtagoknak, ha valamilyen hasonló ügybe keverednek, Ő szívesen segít. Mob.tel. 06-30/470-8844.
     A finom ebéd után csoportos beszélgetések, kártyacsaták, vélemény cserék voltak az elfáradásig. A klubdélután fegyelmezetten került végrehajtásra, hiszen a nyugdíjasaink „már csak ilyenek”.

Riczler József klubelnök
A klub honlapja portálunkon >>>
www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-