HANGADÓ
2006. JÚLIUS 

Endrei Judit Rétságon

A városi Művelődési Központ és Könyvtár meghívására egy találkozóra érkezett városunkba a jeles tévés személyiség, aki az utóbbi években több nagy sikerű könyv megírásával is fokozta ismertségét. Sokan szeretik őt, így sokan várták érkezését. Közvetlen stílusa, tájékozottsága, jó előadó készsége miatt emlékezetessé vált látogatása a jelenlévők számára. Az est háziasszonya Horváthné Moldvay Ilona volt, kinek felkészültsége nagyban hozzájárult a találkozó sikeréhez.
     Endrei Judit így vallott önmagáról:
     „1998-ban befejeztem televíziós pályafutásomat, s akkor úgy tűnt, nehéz időknek nézek elébe. Hiszen nem igazán tudtam, mit is fogok csinálni az elkövetkező években, mi lesz az a tevékenység, amely éppen olyan örömet hoz az életembe, mint annak idején a televíziózás. Ma már mosolyogva gondolok vissza a bizonytalan érzésekre, a sok-sok kérdőjelre, de akkor szinte életmentő ötlet volt számomra, hogy könyvet írjak. Így született meg az „Anno 2000 – ezredvégi kaleidoszkóp” . Már az első könyvem is sok örömet szerzett, ezért kedvet kaptam ahhoz, hogy létre hozzam saját kiadómat. 
Az utóbbi években a könyveim kapcsán sokfelé megfordulok az országban, könyvtárakba, női társaságokba hívnak, ezekre a találkozókra leginkább nők jönnek el, fiatalok, korombéliek és idősebbek.  Jó érzéssel tölt el egy-egy jóízű, kellemes hangulatú beszélgetés. Hálás vagyok, hogy oly sokan közülük őszintén megosztják velem örömeiket és gondjaikat.”

www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-