HANGADÓ
2001. SZEPTEMBER   

Vállalkozókat tüntettek ki a rétsági ünnepségen

A nyugat-nógrádi kisváros központjában a városi művelődési központban működő Zoltán Erika Táncstúdió növendékei nyitották meg a sokszínű programot.
     Ezt követte az ünnepi kenyéráldás, melynek szertartását a város közelmúltban beiktatott új plébánosa, Bencsik Tibor atya végezte el. Gresina István  polgármester köszöntőjét kitüntetések átadása követte. Egy képviselői kezdeményezés révén ezévtől kezdődően minden év augusztus 20-án adják át a "Vállalkozók a városért" elnevezésű díjat. A kitüntetésekre a legilletékesebbek - azok az intézmények, civil szervezetek tettek javaslatokat, akiknek működését a támogatásuk jelentős mértékben megkönnyítette. A társas vállalkozók közül ez alkalommal a TDK Elektronika Magyarország Kft, a Spektíva 2000 Kft, valamint a Rétsági Építőipari Szerelő Szolgáltató Kft, az egyéni vállalkozók sorából pedig Hegedűs Ferenc és Fábián István vállalkozók vehették át az elismerést.
     A rétsági programban nagy sikert aratott a diósjenői Angelos Katonai Művészeti Csoport, az Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes, s a népszerű színművész, Antal Imre is szórakoztatta a szép számmal megjelent közönséget. A hagyományos utcabál keretében a "Kis éji zenekar" biztosította a jó hangulatot és Kamarás Sándor, valamint Böhm Zsuzsanna lepte meg énekével az operett kedvelők táborát.
     A színes programot a már hagyományossá vált tűzijáték zárta, mely ez alkalommal úgy tűnik még színpompásabbá sikeredett, mint az elmúlt években.

www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-