Szolgáltatások vállalkozások
Ajtófelújítás egy nap alatt - részletekért kattints ide
2008. február 11.
ÉMÁSZ ügyfélszolgálat nyílt – Évekkel ezelőtt megszűnt az egyik legfontosabb közszolgáltató helyi irodája. Most törvény előírja, ezért hetente egyszer ismét lesz a villamos szolgál- tatónak Rétságon ügyfélfogadása Téjékoztatónk itt olvasható.
2007. december 11.
Karácsonyi ajándékvásár – Az ünnepi készülődés forgatagában hol lenne célszerűbb keresni az ajándékokat, mint az Ajándékboltban. Itt olvasható riportunk bemutatja a piactérről nyíló impozáns üzletet.
2007. október 10.
Kertépítőknek mindent - A MOL kúttal szembeni virágárudából mindent beszerzehet aki új kiskertet szeretne, vagy a régit fejlesztené. Képes riportunk itt olvasható.
2007. szeptember 9.
Útba esik jövet menet ... - igen, a Takarékszövetkezet. A város központjában, a Rákóczi úton található bankfiókot mutatjuk be, ahol számtalan pénzintézeti szolgáltatást nyújtanak az ügyfeleknek. Tudósításunk itt olvasható
2007. augusztus 1.
Iskolakezdési akció - Helyben olcsóbban - A tanszerek beszerzése mindig nagy gond a szülőknek. Tudósításunkból kiderül, hogy nem kell messzire utazni, hogy mindent beszerezzenek, ráadásul olcsóbban is "megúszhatják".
2007. június 28.
Új helyre költözött a Hobby Barkács Bolt - Egyrészt az internetre, mert webáruházat nyitottak. Másrészt az üzletet a Köztársaság út 15-ben találják meg a kreatív ötletek megvalósítói. Meg is találnak elképzelésükhöz minden anyagot, kelléket. Tudósításunk itt olvasható.
2007. június 20.
ING - A személyre szabott hiteliroda - Hitte volna, hogy van olyan bank, ahová nem Önnek ell bemennie, hanem ügyeit akár lakásán sorbaállás, más kényelmetlenségek nélkül elintézheti? Egy ilyen irodát mutat be cikkünk.
2007. május 21.
Platinalemezes a rétsági kiadó - Sőt mindjárt 2 platina- és két aranylemezt értek el az Ünnepi Könyvhétre megjelentetett hangoskönyv-sorozat első darabjai. Riportunkban a sikeres kiadót és a "terméket" mutatjuk be.
2007. április 24.
Kibővült választékkal várja vásárlóit a Hobby Barkácsbolt - Ez eddig is sokféle áru mellett a jövőben műszaki cikkek is megvásrolhatók, kedvező áron  Képes riportunk itt olvasható.
2007. március 8.
Kié a zulucafe.hu domain név? - Riportra indultam az ismert étterem tulajdonosával, aki a vendéglátóhely méltán elért sikerei helyett arról tájékoztatott, hogy internetes oldalukon illegális tartalom jelent meg. Erről szóló riportunk itt olvasható.
2007. február 23.
Új helyen, bővebb áruválasztékkal a HandyfonGSM - Impozáns, világos üzletbe költözött a sokoldalúságáról ismert rétsági bolt. Itt a kulcsmásolástól a szórakoztató elektronikáig minden megtalálható. Tudósításunk itt olvasható.
2007. február 7.
Megnyílt a Szépség Háza - A hónap elejétől várja a megszépülni vágyó vendégeket a legkorszerűbb technikával felszerelt Szépség háza, ahol komplex szolgáltatások is igénybe vehetők Kiváló szakebereik szeretettel várják Önt is.Bemutatónk itt olvasható.
2007. február 14.
Új helyre költözött a Túr De Flanc - Az olcsósága révén közkedvelt ruházati üzlet, a Nagyparkóló üzletsorán található meg február közepétől. Bőséges áruválasztékkal figyelmes kiszolgálással és mindig frissülő árukészlettel várják a vevőket. Tudósításunk itt olvasható
Városunk valóságos körzetközpontként rendelkezik a hozzás hasonló kisvárosok intézményeivel, hivatalaival, és a helyi vállalkozók által kinált sokoldalú kereskedelmi és szolgáltatási hálózattal. Ezeken az oldalakon az utóbbiaknak - a szolgálatást nyújtóknak - adunk lehetőséget bemutatkozásra. Amennyiben szeretné tevékenységét bemutatni a világon - de főként Magyarországon - bárhol elérhető internetes felületen, keresse a kiadót.


Aktuális
A részletekért kattints ide!
Flamingó Cukrászda
Linkajánló
Fordításmegoldások
Marketingmegoldások
Netrend - olcsó tintapatron és toner
KSH szakmakódok
TDK
Szaknévsor.hu
Sétállóujjak
Internetszaknévsor
Vizmű oldala
Index.hu
Origo.hu
Startlap.hu
Videoinfo Kft.
A Városi Könyvtárból
és a Művelődési Központból
ingyen elvihető az 
Országos szaknévsor,
illetve a 
Megyei szaknévsor
legfrisebb példánya

www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-