Megyei III. osztály - Résztvevő egyesületek

SZONDY SPORTEGYESÜLET DRÉGELYPALÁNK

Alakulási éve: 1992
Székhelye: Drégelypalánk, Honti úti sportpálya
Elnök: Rozek Tamás Telefon szám : 06-70-456-0766
Elnökségi Tag : Debre Antal Telefonszám: 06-20-983-6016
Elnökségi Tag : Erdősi József
Elnökségi Tag : Bálint Gábor
Elnökségi Tag : Hugli Ervin
Labdrúgó szakosztály vezetője: id. Nyíri László
Technikai vezető: Mészáros Róbert
Csapat edzője: id. Pál László
Email cím : antal.debre@knaus.hu


SZONDY SE Drégelypalánk
Állnak: id. Nyíri László szako.vez. Debre Antal elnökh., Benyó, Koleszár, Hruska, Mészáros Róbert techn.v., Benedek, Adler, ifj.Pál, Dombai, Szabó Gugolnak: Rozek Tamás elnök, id.Pál László edző, Szél, ifj.Nyíri, Bálint T,  Marsiczki, Bálint Z, Fekszik: Hugli (Hiányzik a képről: Géringer és Terényi )


Bemutatkozás : Drégelypalánkon az 1940-es évek végén alakult meg az első labdarúgó csapat. Kisebb megszakításokkal napjainkig létezik ez a csapat. Hívták Drégelypalánk-nak, Drégelypalánki TSZ SE-nek, vagy csak Drégelypalánk SE-nek. Jelenlegi névvel 1992 augusztus 17-én alakult meg a Drégelypalánki SE jogutódaként. Alapszabályzatában fő célkitűzésként a helyi fiatalok sportolási igényének a kielégítése szerepel.

Legtöbbször a megyei III. osztályú bajnokságban szerepeltünk, de nem volt ritka a megyei II. osztály sem. Utoljára 1998-tól 2004 tavaszáig voltunk ebben az osztályban. Legjobb helyezésünk a 6. hely volt. Labdarúgóink többsége helyi lakos, de sokszor szerepeltek benne a környékről is, így hontiak, veceiek, orosziak, de egy időben még váciak is. A jelenlegi csapatban 3 hontit kivéve csak palánkiak találhatók. A csapat átlagéletkora 22 év.

Az egyesület fő támogatója a helyi Önkormányzat, de kisebb-nagyobb összegekkel támogatják a helyi vállalkozók és vállalatok is. 


www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-