Koncert Mészi Flamónál

2021.06.13.
Add a Facebook-hozAdd a Twitter-hez

Korábbi években gyakorlat volt, hogy a nagyobb vállalkozások egy "nyári partin" lepték meg a dolgozóikat. Mostanában kevesebb hírt kaptunk ilyen alkalmakról. Egyik ok talán a vírushelyzet. Olyat azonban ritkán tapasztalni, hogy egy kisebb - mindössze pár személyes  - vállalkozás meghívja vásárlóit és az egész város lakosságát egy nyáresti zenés bulira.
     Pedig június második szombatján ez történt. És nem is először! Mészáros Csaba közismert és kedvelt vállalkozása a Mészí Flamó néven ismert gyorsétterem, pizzázó és bár. Az utóbbi években a cég születésnapja körül rendez ilyen meglepetést. Most éppen 23 éve annak hogy megnyitottak.
     A városközpontban felépült a színpad, és mindenféle délelőtti eső és baljós jelek ellenére a technikusok szereltek, a zenészek készültek, a közönség pedig egyre gyarapodott, ahogy közelgett az este. Nem csak a pódium előtt, és a vendéglátóhely teraszán gyülekezett az érdeklődő tömeg, hanem a szembelévő part ülőhelyei is ugyancsak megteltek hallgatókkal. Biztosan száz főnél több lelkes zenerajongó várta, hogy a húrok köz csapajnak a színpadon.
     Az igazgsághoz tartozik, hogy az előadás némi késéssel indult, de annál jobb hangulatot teremtett. Elsőként a Custum Blues Band zenészei adták a ritmust és a dallamot. Ők már előző évben is sikerrel léptek fel. Az amúgy fenyegető időjárás türelmesen várt, de a két együttes közötti szünetben jött egy zuhé. Ez persze nem ijesztett el senkit. Kilenc órakor már behangolva újra minden, színpadra állt a Rock Cool Rieders Band. Ismert és népszerű magyar slágereket hoztak. Többen táncra is perdültek.
     Az előadás mottója, ami a színpadon is nagy méretben tündökölt: "Legyen a zene mindenkié!" Ez az alkalom tényleg mindenkinek jó élményt adott, amit a felhők és az eső sem tudott elrontani. Minden bizonnyal jövőre is lesz ilyen koncert, amire már most lehet készülni.
     Pár képünk az est hangulatát igyekszik visszaadni.

GiK - 
-
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-