Gyász - Búcsúzunk Bulejka Andrástól

2021.03.07.
Add a Facebook-hozAdd a Twitter-hez

Mély megdöbbenéssel fogadtuk a hírt, hogy elhunyt Bulejka András. Hosszú éveket dolgozott a polgármesteri hivatalban mint csoportvezető, fontos projekteket készített elő. Később több cikluson keresztül a Pénzügyi és Városüzemeltetési Bizottság tagja, és felkészült szekértője volt. Az Ipari Park Kft. ügyvezetőjeként is a város és a termelő üzemek jó együttműködéséért tevékenykedett. 2002-ben Pro Urbe kitüntetésben részesült.
    Közismert személyisége volt Rétság közéletének, de mindfig a háttérből segítette szakértelmével a döntéshozókat. Soha nem törekedett címekre, beosztások elérésére.
     "Színvonalas szakmai munkájának, rátermett egyéniségének igen jelentős szerepe volt abban a rétsági csodaként emlegetett iparfejlesztésben, melynek során a település további fejlődését meghatározó beruházások valósultak és valósulnak meg jelenleg is városunkban" (A Pro Urbe díjátadón elhangzott méltatásból.).
     Az utóbbi másfél évtized fejlesztéseinek gördülékenyebb lebonyolításáért, a tervek jobb kidolgozásáért sokat tett, mint a PVB tagja és szakértője. E tevékenyységével sokat segített a Járóbeteg-ellátó Központ megvalósításától városközpont rehabilitáció és a jelenleg is folyamatban lévő Zöld város projekt elékészítésén, de szinte minden esztendőben oroszlánrészt vállalt a városkarbantartási feladatok szakszerű összegyűjtésében és kivitelezésre, pályáztatásra alkalma dokumentumainak elkészítésében.
     Emlékét megőrizzük. A hír sajnos túl korai, a család még nem adott ki tájékoztatást, de ha további részéleteket megtudunk amit a közvéleménnyel is megosztanak, itt közzétesszük.

GiK - 
-
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-