Baleset a körforgalomnál

2020.10.14.
Add a Facebook-hozAdd a Twitter-hez

A 2-es főközlekedési útvonal forgalmát a környéken lakók nagyon jól ismerik. Már nem csak a városban elviselhetetlen olykor a forgalom, hanem a településeken kívüli szakaszokon is nagy a torlódás, nehézkes a közlekedés. Mindezt az időjárási körülmények változása még kockázatosabbá teszi. 
    Alább a körforgalom előtti szakaszon október 13-i balesetről tesszük közzé a Police.hu közleményét. Tesszük ezt azért is, hogy felhívjuk a figyelmet, a megváltozott időjárási körülmények között nagyobb gondosságot igényel a gépkocsivezetés, és a követésnél is érdemesebb a nagyobb távolságtartás.

GiK - 


Október 13-án a délutáni órákban a 2-es számú főúton, a rétsági körforgalom közelében haladt személygépkocsival egy 26 éves férfi, amikor járművével nekiütközött egy előtte haladó és forgalmi okok miatt lassító másik gépkocsinak. A balesetben négy személy sérült meg, a járművekben anyagi kár keletkezett.
    A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy az időjárási viszonyoknak megfelelően, fokozott figyelemmel és körültekintően közlekedjenek, különösen figyeljenek a gyalogosokra!.
  police.hu - 
-

www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-