Kreatív foglalkozással indul a nyár

2020.07.01.
Add a Facebook-hozAdd a Twitter-hez

Hosszú kényszerű szünet után - aminek okát mindannyian ismerjük - új lendülettel állította össze a művelődési központ a következő időszak programját. Más nyarakon inkább a látogatók nyaralása okán lazább kínálattal jelentkezett a ház. Most viszont számtalan programot kínál a látogatóknak, immár a korlátozások feloldását követően. Ezekről folyamatosan tájékoztatunk is Pogramajánló rovatunkban. 
     Július elsején a könyvtár olvasótermébe hirdettek kreatív foglalkozást. Egyre többen tarmesztenek levendulát. Sokféle jó tulajdonsága is erre biztat a növény természetes szépsége mellett. Számtalan termék készül belőle. Különösen kedvelt a kozmetikai iparban. De azért nem kell ahhoz egy egész gyárat tartani, hogy otthonunkban is megőrizhessük a növény illalát szépségét, és eképpen hasznosíthassuk. A foglalkozáson az összetolt asztalokon bőséges termény állt rendelkezésre. Ebből készítettek a résztvevők levendula-buzogányt.
     A foglalkozás 14.00 órakor kezdődött. A látogatók egészen 16 óráig folyamtosan érkezhettek és kapcsolódhattak be az egyéni munkába, amit tapasztalt segítők is támogattak. (A képek egy pillanatban rögzítik az munkát, de valószínűleg a közönség folyamatosn cserélődött.)
     Az alábbi képekkel számolunk be a programról. Aztán érdemes programajánlónkat követni. Holnap - csütörtökön - a gombákról lesz érdekes előadás, amit nem érdemes kihagyni. 

GiK - 
- -
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-