Újabb baleset a 2-esen

2018.11.30.
Add a Facebook-hozAdd a Twitter-hez

Sajnos egyre többször kapunk hírt a 2-es számúfőútvonalon történt kisebb-nagyobb balesetekről. Korábbi cikkeinben részleteztük az út forgalmát, és azt, hogy az elkerülőút hűánya igen veszélyessé teszi ezt a nemzetközi főutat. Ezt persze Szendehelytől a határig kell érteni,, de Rétság közvetlen közelében is szinte havonta kell hírt adni karambolról. Alább a police.hu cikkét tesszüj közzé egy csütörtök esti ütközésről.

 GiK 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.
    Rétság külterületén, az Ipari park irányából a 2-es számú főút felé egy Opel típusú személygépkocsival közlekedett egy 28 éves nő 2018. november 29-én 17 óra 15 perckor. A gépkocsi vezetője balra, a 2-es számú főútra, Vác irányába kívánt kanyarodni, amikor összeütközött a főúton Rétság felé közlekedő Citroen típusú autóval. A korábbi információktól eltérően a baleset következtében három személy sérült meg.
     A megye területén további három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.
     A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.
     Kérjük a járművezetőket az elsőbbségi szabályok betartására! Kanyarodáskor, útkereszteződésbe való behajtáskor fokozott figyelemmel és körültekintéssel vezessenek!
     Balesetmentes közlekedést kíván a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság!

  Police.hu  - 
-
A baleset helyszíne nappal:
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-