Civil Szervezetek Háza

A Városi Művelődési Központ és Könyvtár "telephelyként" működteti a Civil Szervezetek házát. Terei jól kiegészítik a művelődési központ olykor szűküsnek bizonyuló termeit, kellemes, nyugodt feltételeket biztosit különféle rendezvények lebonyolitásához.
Az intézményrészben számtalan közösség talált otthonra. rendszeresen itt tartják összejöveteleiket többek között a nyugdijas klubok, a Polgárőr Egyesület, az Árpád Ijász és Sportlövő Egyesület. gyakran szolgál helyszínéül kisebb konferenciáknak, de más csalásias eseményekre is sor kerülhet falai között. Csendes nyugodt környezet miatt mávészeti műsorokat is rendezünk falai között. Pl hangversenyek, irodalmi találkozók. Az épületben található a Helytörténeti Gyűjtemény is.


A nyugalmas, a város zajától mentes környezet eredményes tanácskozást ígér. 

Alkalmas 50 – 60 fő részére konferenciák, értekezletek tartására. Kistermében a konferenciával párhuzamosan előkészíthető a rendezvényt követő fogadás. Az ehhez szükséges eszközökkel /tányérok, poharak, evőeszközök, hűtők, stb./ rendelkezünk.

A tanácskozó terem mellett fogadások lebonyolítására alkalmas helyiség található

Az épület kertje szabadtéri programok számára kínál ideális feltételeket

Az épület hátsó termeiben helytörténeti állandó kínál ismerkedési lehetőséget a település történetével.

Reméljük, hogy kínálatunkban található olyan szolgáltatás, melyek az Önök cége megelégedésére, hasznára is szolgálhatnak. Ha igen, kérjük, keressen fel bennünket, szívesen állunk rendelkezésükre!

www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-