HANGADÓ
2006. JÚLIUS 

Középiskolát támogattak

Bár a diákoknak még éppen csak elkezdődött a nyári szünidő, mi már a becsöngetéssel kapcsolatosan tudósitunk a rétsági TDK gyárából.
     Mint előzőleg már beszámoltunk róla 2006. szeptemberében 28 év után újra becsöngetnek a rétsági középiskolába. A napokban kaptunk értesítést róla, hogy a TDK a  középiskola beindításához nagymértékben szeretne hozzájárulni. - Informatikát, közgazdaságtant fognak tanulni a hallgatók - Mezőfi Zoltán rétság város polgármesterének adta át Okazaki Mitsuo elnök az iskola indításához elengedhetlenül szükséges felszereléseket többszázezer forint értékben. (Hogy csak pár dolgot említsünk 15 db számítógép, 14 db. kis irattartó szekrény, 20 db íróasztal, öltözőszekrények, görgősszékek, stb.) Okazaki Mitsuo elmondta, szeretnék kivenni a részüket a középiskola 
patronálásában, valamint felajánlotta a gyár informatikai szakembereinek segítségét.
     Megtudtuk, hogy nem első ízben segítenek a város gyermekeinek, - óvoda felújítás -  s ebből hagyományt kívánnak teremteni. A középiskola diákjainak lehetőséget biztosítanak gyárlátogatásra is, hiszen Ők maguk is műszaki informatikai alkatrészeket gyártanak.

Murányi Ilona
www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-