HANGADÓ
2006. ÁPRILIS 

Sportpisztoly országos minősítő verseny Rétságon

Bár még hófoltokat kellett kerülgetnünk, a tavasz kezdetét jelezte az is, hogy megindult a rétsági lőtéren is az idei versenysorozat. A közelmúltban névváltoztatás mellett döntő Rétsági Árpád Egylet vezetőjét, Fodor Lászlót kértük mikrofonunk elé.
    - A névváltoztatást az is indokolta, hogy kibővült az egyletünk tevékenysége. A fő célkitűzések közé immár hivatalosan is felvettünk azokat a tevékenységi formákat, amelyeket eddig is végeztünk. Ilyen terület a hagyományőrzés, a sérült, hátrányos helyzetű, gyerekekkel való foglalkozás, a táborozás és a makettek építése.
    Az idénynyitó versenyünket mindig márciusban tartjuk. Az idei hó sem rontja el a verseny hangulatát. 022-es sportpisztoly országos minősítő versenyen vagyunk. Akik rendelkeznek fegyverrel, azok számára kötelező meglőni a minősítést minden évben. A mai versenyre Balassagyarmatról két klubból érkeztek versenyzők, de itt köszönthetjük a szűgyi, a salgótarjáni, a márianosztrai és váci csapatokat is.
    A vendéglátók nem csupán házigazdaként vizsgáztak kiválóan. A negyvenhárom indulóból sportpisztoly kategóriában Fodor Dávid, míg szituációs pisztoly kategóriában Fodor László érte el az elsőséget. 

www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-