HANGADÓ
2006. JANUÁR 

Évzáró közgyűlés tartott a Városi Nyugdíjas Klub

Városunk egyik legnagyobb létszámú civil szervezete a művelődési központban tartotta meg hagyományos évzáró rendezvényét. A karácsonyi hangulatban lezajlott estén szép műsort adtak az általános iskola és a zeneiskola tanulói, s felléptek az idősek is. Az alábbiakban Patterman Józsefnek a klub elnökének a közgyűlésen elhangzott beszámolójából idézünk néhány gondolatot az elmúlt év eseményeiről.
     Az év első programja – mint mindig március hónapban – a nőnapi köszöntővel egybekötött farsangi mulatság volt. A rendezvény nagy érdeklődés mellett igen jól sikerült. Május 1-én a tagjaink egy része önkéntes alapon részt vett a meghirdetett főzőversenyen. Akik ott voltak, jól érezték magukat. Május hónapban bográcsozást tartottunk a Civil Szervezetek Házánál. A remek bográcsgulyás elfogyasztása után jó hangulat kerekedett. Sok volt a ház népe, alig fértünk el. Június hónapban kirándultunk Szlovákiába. A párkányi strand tisztasága, színessége és a nagy üzletsor minden igényt kielégített. Munkatervünkben – amit kellő közvélemény-kutatás után készítettünk el – augusztusban Mezőkövesd és Zsórifürdő szerepelt. Erre akkor nem volt igény, helyette Egerbe kirándultak klubtársaim. Augusztus második felében ismét bográcsozás volt a Civil Szervezetek Házánál. Nagy volt az érdeklődés és mindannyiunk megnyugtatására mondhatom, hogy ez is nagy érdeklődés mellett igen jól sikerült. Október 8-án tartottuk a szüreti mulatságot. Úgy gondolom, ez volt az utóbbi évek legszínvonalasabb és legnagyobb érdeklődés mellett megtartott szüreti felvonulása. A lakosság többségének tetszett a rendezvény, bár fiataloktól ez megszokottabb, de szép korban ez már egyre ritkább. Ugyancsak októberben kirándultunk Budapestre, ahol a program az állatkert megtekintése volt. Illetve szabad program. Előtte megnéztük a szép fóti műemlék templomot is.
     A nagy múltú klubnak szerkesztőségünk nevében hasonlóképp gazdag klubéletet, tagjainak jó egészséget kívánunk az új esztendőre!

www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-