HANGADÓ
2005. OKTÓBER 

Köszönet segítségükért, önzetlenségükért!

Az emberség, a jó szándék nem veszett ki még rohanó világunkból, jó tudni ezt! A mások érdekében tett, jóakaratú vállalások kora még nem járt le! 
     Sok eseményről szerzünk tudomást nap, mint nap, melyek között kevés az örömhír, pedig ezek szívet-lelket melengetők. Úgy simogatnak, mint a napfény! Napsugár nélkül ugyan ki élne szívesen? Emiatt is határoztam úgy, hogy tollat ragadok, s nem hallgatok arról, ami örömmel tölt el. 
     Szeptember elején kérésemre megmozdult jó pár lelkes, segítőszándékú ember, hogy szabadnapjukon az öreg iskola egyik tantermét kicsit megifjítsák. Két száraz hétvégén, - amelyre augusztusban hiába vártunk- szorgos kezekkel ujjá varázsoltuk az ablakokat, ajtókat. Munka közben született meg az ötlet a 6/a-s szülők fejében, milyen szép lenne, ha a kopott radiátorok is új "ruhát" kapnának. Gyuricza László elhatározását tettek fogják követni, és munkájuk révén a fűtési szezon kezdetére megszépülnek majd az 5-ös terem fűtőtestei is. 
     Végezetül álljon itt a nagyszerű munkát végző 6.a-s szülői csapat névsora: Bachtáné Blaskó Edina, Dávidné Loksa Mariann, Dezső Béla, Féja Zsolt, Féjáné Záhorszki Mária, Gyuricza Anikó, Gyuricza László, Szabados István, Vitézné Tóth Edit, Vitéz Attila, és Lencsés Gáborné takarító néni. 
     Nem hagyhatom említés nélkül annak a két kis szorgos tanítványomnak a nevét sem, akiket nem lehetett szüleik mellől elküldeni, s velük együtt vettek részt a csiszolásban, festésben: Bachta Dominika és Dávid Alexandra. Köszönöm Nektek is, és a kedves Szülőknek is! 
Rétság, 2005.09.10. 

Mártonné Vásárhelyi Erika oszt.f.
Az Általános Iskola oldala portálunkon >>>
www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-