HANGADÓ
2005. SZEPTEMBER ..

Hittantábor

Ebben az évben is megvalósult a Katolikus Egyház szervezésében a nyári hittantábor. A táborban 43 fő gyermek és fiatal vett részt, valamint 6 fő felnőtt kísérő. Az idei táborozás helyszíne Győr és környéke volt, ahol nagyon sokan most jártak először. A tábor programja a biblia helyes használatának és értelemszerű olvasásának megtanítása volt.
     A tábor költségeihez a szülői befizetésen kívül 251.000 Ft-tal a Váci Püspöki Hivatal, 50.000 Ft-tal a rétsági Városi Önkormányzat, 25.000 Ft-tal a tereskei Önkormányzat, 20.000 Ft-tal a tolmácsi Önkormányzat, 52.410 Ft-tal a Rétsági Általános Iskola Gyermekeiért Alapítvány, 100.000 Ft-tal a MOBILITÁS ÉSZAK MAGYARORSZÁG REGIONÁLIS IFJÚSÁGI IRODA járult hozzá. Köszönjük a támogatásaikat.
     Szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik valamilyen formában támogatták a hittantábor megvalósulását: Bencsik Tibor plébániai kormányzó úrnak, Tomek Istvánné, Misik Tamásné hitoktatóknak, Juhász Gábor Tanár Úrnak, Sluch Csabának balesetmentes vezetést, Drajkó Vilmosnénak pénzügyek intézését, Dulai János, Girasek Károly és Zomborka Zsoltnak a pályázatban tett segítséget. A SASI-KER-nek, A SALGÓ CENTER COOP RT. ABC üzletének, és a GÁL-KER Üzletháznak az ajándékokat, Magyar Bibliatársulat Alapítványnak, Magyarországi Gedeon Társulatnak.
     A táborozás mottója ebben az évben is a „GYERMEKMOSOLY” volt, melyet sikerült az arcokra varázsolni a gazdag lelki és vidám szabadidős programokkal.

Szervezők
www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-