HANGADÓ
2005. AUGUSZTUS ..

Olimpiai tábor Csopakon

Július 27-én indultak el gyermekeink Tömösvári Sanyi bácsi vezetésével arra az egyhetes táborozásra, amelyet az Országos Szellemi Diákolimpia első helyezéséért jutalmul kaptak a Magyar Diáksport Szövetségtől.
     A Magyar Olimpiai Akadémia általános és középiskolai nyári tábora Csopakon volt, ahol gyermekeink a strandolás, a pihenés, a kirándulások mellett tartalmas programokon is részt vehettek, ahol olyan Olimpiai Bajnokok, mint Vaskuti István, Foltán László, Ráknyné Németh Angéla vagy Szalay Gyöngyi és Németh Sándor meséltek sportpályafutásukról, élményeikről.
     Rétságon nem sok gyerek mondhatja el magáról, hogy vízi ügyességi sportversenyen vett részt Czene Attilával vagy Szabó Joeval, és bár nagyon készültek a tábori Olimpiatörténeti vetélkedőre, tudásuk miatt ők csak a zsűri szerepét tölthették be.
     Mi, szülők és a gyermekek ezúton is megköszönjük Tömösvári Sándornak azt a két éves áldozatos munkát, amellyel szabadidejét nem kímélve felkészítette ezeket a gyerekeket a versenyekre, a tavalyi második, majd az idei első helyezésre, valamint a táborban is szabadidejét feláldozva foglalkozott, vigyázott gyermekeinkre.
     A gyerekek: Auer Dorina, Busai Brigitta, Ivanics Balázs, Sági Bence
     És a szülők: Auer, Busai, Ivanics, Sági család

www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-