HANGADÓ
2005. JÚLIUS ..

Nyári party a TDK-nál

Az idei nyári party más volt, mint az előző években, mert nemcsak a dolgozók, hanem a családtagjaik, illetve kifejezetten a gyerekek szórakoztatását is szolgálta. 
     Szintén fontos megemlíteni, hogy a TDK Elektronika Magyarország Kft. ez évben ünnepli megalakulásának tizedik évfordulóját, ez okból nyitott kapuk várták a jelenlévőket az üzemrészek megtekintésére, amire eddig még nem volt lehetőség. Az évforduló alkalmából egy képkiállítás is készült, ami röviden összefoglalja a rétsági ipari parkban legelsőként letelepedett multinacionális cég történetét.
     Aki ellátogatott erre a rendezvényre különböző programokban vehetett rész: gofri evő verseny, aszfalt rajzverseny, horgász verseny, kapurarúgás bekötött szemmel, foci, tollas, kötélhúzás, lufidobálás, ping-pong, lovaglás, arcfestés. Egész délelőtt egy nagyméretű ugrálóvárban szórakozhattak a gyerekek. Betekintést nyerhettünk a kendo és laido japán küzdősportok világába és szórakozhattunk a suika wari dinnyeütő játékon, ami szintén japán eredetű. A nagy melegben üdítőitalok, és jégkrém hűsítette a résztvevőket. A tombolán nagyrészt gyerekeknek szóló játékok és sporteszközök keltek el. A rendezvény végén a családok kellemesen elfáradtak a szabadban töltött idő és sporttevékenységek után.

www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-