HANGADÓ
2005. MÁRCIUS ..

Hírek az ovis farsangról
„ Amíg gyermekünkkel játszunk, olvasunk,
beszélgetünk, egy kicsit megállítjuk az időt,
különben az élet elszalad mellettünk anélkül, 
hogy szép pillanatokat adott volna.”
Óvodánkban az ünnepek-ünnepélyek szervezésekor kiemelt szerepet kap a családdal való együttműködés. Ilyen rendezvény a farsangi karnevál is, melynek előkészítésében hangsúlyosan kiemelkedő a Szülői Közösség szervező tevékenysége. Az iskola tornatermében a 60 fő résztvevő gyermeknek maradandó élményt nyújtott a február 6-án megtartott fergeteges, jelmezes karnevál. A szülők ötletes jelmezekkel, büfével, az óvoda dolgozói különböző játékos programokkal járultak hozzá a karnevál sikeréhez.
     A művészeti iskola táncpedagógusa Kozák Katalin táncház vezetésével gazdagította a rendezvényt, amely a gyermekek körében nagy érdeklődést aratott. Minden gyermek ropta a táncot, jól érezték magukat a résztvevők az egész délelőttöt kitöltő farsangi bálon.

Az ovis farsang támogatói: Helyes Mária, Ocsovai és Társa Nyomtatványellátó, Megyeri Áruház, Zsaklin Bababolt, Kínai Bolt, STRIX ALUCO BT., Trubin Norbert, Kölyök-Sziget Alapítvány, Dobsonyi Tünde, T-Mobil Partner Szerviz, OTP Bank RT. Rétság, Gálker ABC, Fábiánné Székely Szilvia, A zenét a Művelődési Központ dolgozója Majnik László szolgáltatta.

Támogatóinknak és az óvodás gyermekek szüleinek egyaránt köszönjük, hogy hozzájárultak rendezvényünk sikeres, színvonalas lebonyolításához.

      Sztruhár Istvánné
           óvodavezető

Az Óvoda oldala a retsag.hu-n >>>

www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-