HANGADÓ
2005. JANUÁR ..

„Tisztelettel és szeretettel…”

„Köszöntöm a bizottság tagjait. Megállapítom, hogy a bizottság határozatképes.” Így kezdődik minden bizottsági ülés, mert még egyszer sem fordult elő, határozatlanság miatt nem tudtunk dolgozni. 
     A 2004. év végén szeretném megköszönni ezt a felelősségteljes és nem népszerű munkát, amit a bizottság képviselő és külső tagjai végeznek. Megérdemlik, hogy név szerint megnevezzem őket: Jávorka János, Patterman Józsefné, dr. Szabó Mariann, Pusztai Edgár, Franka Anna, Gyenes Lászlóné, Laczkó Mária, Szlezák Istvánné, és nem szabad elfelejteni a jó előkészítő munkát végző dr. Dósa Ferencnét sem.
     Ők azok, akik már egy kis közösséget alkotnak, hogy a nagy közösségért dolgozhassanak. Az év utolsó bizottsági ülésén igyekeztek egymást meglepni egy kis aprósággal, ami az összetartozást jelképezi. Én személy szerint, nagyon büszke vagyok erre a bizottságra, ami nem egymás ellen, hanem a közösségért dolgozik. Köszönöm egész évi munkájukat és azt, hogy összetartásukkal az én munkámat is segítették, és erőt adtak a továbbiakra.
     Kíván nekik szeretetteljes Karácsonyt és olyan boldog újévet, ami több sikerélményt és összetartó erőd ad.
Havas Vilmosné
A Szociális Bizottság elnöke
www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-