HANGADÓ
2004. DECEMBER ..

A Tourinform Iroda hírek

Mi is az a Tourinform hálózat, amely Rétságon is jelen van?
     Magyarország több mint 140 településén várja Önt az itthon és külföldön egyaránt jól ismert jelképpel jelzett turisztikai információs iroda, amelyben tájékozódhat a település, az adott régió, sőt az egész ország turisztikai kínálatáról. A Tourinform-irodák munkatársai magyar és idegen nyelven készséggel tájékoztatják Önt szálláshelyekről, vendéglátóhelyekről, közlekedésről, programokról, látnivalókról, szolgáltatásokról. A Tourinform-irodákban hozzájuthat ingyenes turisztikai kiadványokhoz, vásárolhat térképeket, útikönyveket, képeslapokat, lefoglalhat helyi turisztikai programokat, szálláshelyeket. 
     2003-ban sikerült kialakítani Nógrád megyében egy turisztikai információs hálózatot, a Tourinform irodák megalakulásával. A rétsági Tourinform iroda 2004. júliusában méltó helyét foglalhatta el a Rétsági Művelődési Központ aulájában.
     A hozzánk érkező turistákat, vendégeket változatos táji környezet, természeti különlegességek fürdőzésére, vízi sportolásra és horgászásra egyaránt alkalmas tavak fogadják Bánkon, Nőtincsen és Diósjenőn. Minden igényt kielégítő szállás és étkezési lehetőségek, továbbá sokszínű programok nyújtanak kikacsolódást a pihenni vágyóknak, bővebb információt kaphat a www.retsag.hu internetes oldalon vagy az irodánkban személyesen.
     Örömünkre szolgál, hogy a turisták mellett, a helyi lakosok is szívesen keresik fel irodánkat, ahol magyar, angol nyelven folytatunk információszolgáltatást. Közreműködünk továbbá a vendégbarát szemlélet kialakításában, rendezvények szervezésében egyaránt.
     2005. évi terveink közé tartozik a rétsági Info-mapek bővítése és újra nyomtatása, pályázati pénzek segítségével egy Rétságot és térségét átölelő kiadvány készítése. 
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-