HANGADÓ
2004. DECEMBER ..

Idősek Napja

-
„Idősek Napja” 2004. november 05-én, ez állt a meghívón. A cím csalóka, mert a rendezvényen csak fiatalos nagymamák, nagypapák szórakoztak a rendezőkkel együtt, állítom fergeteges hangulatban. A helyi vöröskereszt szervezete minden évben megrendezi az „Idősek Napját” igyekszünk legalább ezen az egy napon egy kicsit jobban odafigyelni, feledtetni a napi gondokat. Úgy érezzük ez ismét sikerült. Az óvodások óvónénik, zeneiskolások és tanáraik valamint a vöröskeresztesek amatőr kórusa köszöntötte a meghívottakat, majd ifj. Majnik László  csalt könnyeket a szemekbe az előadott Máté Péter dallal. Balla Bianka szavalata szívhez szóló volt a szeretetről szólt, meghatottan hallgatták.
     Hagyomány, hogy Rétságon ez alkalommal köszöntjük a többszörös véradókat is ajándékot kitüntetést adva át. Mezőfi Zoltán polgármester úr együtt köszöntötte az időseket és a véradókat. Mindkét terület csak elismerést érdemel.
     Az asztal terítve volt ízletes uzsonnával finom süteményekkel, amit a jó emberek készítettek, önzetlenül. A balassagyarmati Kamarás Sándor együttesének előadása dalra és táncra fakasztotta a vendégeket, önfeledt mulatás következett.
     Emlékezetes szép rendezvény volt köszönet a résztvevőknek a segítőknek, köszönet mindenért.
Sz.E.
A fotókat ifj. Majlik László készítette.

www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-