HANGADÓ
2004. NOVEMBER ..

Internet hírek

Az elmúlt hónapban bemutattuk a megújult www.retsag.hu  portált. Kedvező fogadtatása is arra buzdította a szerkesztőket, hogy minél több - eddig hiányzó - információt jelentessenek meg lapjain.
     A rendszeres látogatók már megszokták, hogy hetente, de néha naponta friss híreket talának a főoldalon. Aki kicsit beljebb lapoz, az is bőségesebb anyaggal találkozik. Folyamatosan bővül a Képtár rovat, szaporodnak az írások, képek a Helytörténet fejezetben, de sok új tétel olvasható a városról szóló újságcikkek listájában is.
     Új tartalomakkal bűvült a Művelődési Központ és Könyvtár oldala. A részletesen bemutatott programajánlat mellett megtalálható a saját kiadványok, vagy éppen a beszerzett könyvek, CD-k - képekkel is illusztrált - listája. Önálló oldala született a Spangár András Irodalmi Körnek, ahol a tagok bemutatkozása és új alkotások mellett a nemrég megjelent Antológia teljes anyaga is olvasható. Több cikket sorol fel az egyházak oldala, és a Hangadó elektronikus változata is új arculattal lapozható.  A következő időszakban a civil szervezetek lapjai bővülnek. Érdemes újra meglátogatni. 

www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-