HANGADÓ
2004. JÚLIUS 

Operettgála


Június 25.-én a budapesti Horgonyi színpad látogatott a Rétsági Művelődési Központba, immár második alkalommal. Repertoárjuk a tavalyihoz képest sokkal bővebb lett, ugyan úgy mint a társulat létszáma is négyről, kilenc főre növekedett. Igaz ugyan, hogy a színházterem széksorai csak kétharmad részben teltek meg, de aki eljött – bizton állíthatjuk – kellemes, jó hangulatú estét tölthetett el intézményünkben.
     Felcsendültek klasszikus operett dallamok, tehetségesebbnél tehetségesebb énekesek váltották egymást a színpadon, s a nagyszerű zenei élményt sokszor egzotikus táncok bemutatásával fűszerezték, de ez még nem volt elég, egy humorista felbukkanása is fokozta az amúgy is vidám hangulatot.
     A több, mint két órás előadás után, a közönség többször ráadást kért, amit a művészek őszinte szeretettel teljesítettek. Jól mulattak itt a fiatalabb korosztály képviselői is, de a közönség jelentős hányadát az idősebb generáció tagjai tették ki, s többek elmondása szerint jól esett nosztalgiázni, visszaidézni fiatal éveiket a Horgonyi színpad ifjú művészeinek segítségével.
www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-