HANGADÓ
2004. JÚNIUS 

Gyermeknap az óvodában

Vidám gyermeknapi délutánt rendeztünk az óvodások számára május 21-én az óvoda udvarában tánccal, zenével, tornával, ügyességi játékokkal, kézműves tevékenységgel gazdagított programokban vehettek részt szüleikkel együtt a gyermekek.
Jó volt látni a felszabadult gyermekarcokat, akik boldogan táncoltak, tornáztak, mikrofon előtt „szerepeltek” megszokott környezetükben, igazán nagyon jól érezték magukat!
A vidám játék közben mindenkinek jutott szendvics, üdítő és egyéb finomság az ajándék ábrázolási eszközöket tartalmazó csomag mellé, amit támogatóinknak ezúton is megköszönünk.
     „Időt kell szakítani embertársainkra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is – valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitűnő érzést, hogy megtehetted.”

(Albert Schweitzer)

Rendezvényünk támogatói: Havas Vilmosné, Kotroczóné Somosi Éva, Pusztai Edgár, Mocsári Gergely, Dr. Szájbely Ernő, Girasek Károly, Tomcsányi Katalin, Sipos Sándorné, Majnik László, Jávorka János, Az óvodás gyermekek szülei, Az óvoda dolgozói. A zenét szolgáltatták: Molnár Dániel, Rimóczi Gergely

Sztruhár Istvánné óvodavezető
www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-